Waarom sim only vergelijken?

Als je een sim only hebt, dan betaal je alleen voor je verbruikskosten en verder niet. Die verbruikskosten kunnen belkosten, internet en sms-berichten zijn. Het is dan ook alleen de simkaart die je koopt en voor de telefoon moet je zelf zorgen. Om zo’n sim only te gebruiken, moet je wel een telefoon hebben die sim Lock vrij is.

Sim only vergelijken

Sim only-abonnementen kunnen wat databundel flink verschillen en daarom is het niet geheel onverstandig om de sim only abonnementen te vergelijken. Wanneer je gaat vergelijken, let dan op jouw specifieke verbruik in belminuten, aantal MB’s en internet. Daarnaast kan je de keuze maken, van welk netwerk je gebruik wil maken (4G of 5G), welke internetsnelheid je wil en de lengte van je contract.

Sim only-abonnement

Als je een goede telefoon hebt, is er eigenlijk geen enkele reden om zo’n duur abonnement af te sluiten. Ja oké, je krijgt er een telefoon bij, maar waarom zou je, jouw telefoon is prima en je bent eraan gewend. Ben je van plan over te stappen naar een sim only, dan kan je ongeacht welke provider je wil nemen, gewoon je huidige nummer behouden.

Goedkoopste sim only

Je gaat de sim only vergelijken en daarbij spelen de kosten meestal een grote rol. Het grootste verschil is dat een abonnementen waar je een telefoon bij “krijgt” veel duurder is, omdat je daar in principe de telefoon zelf maandelijks afbetaald. Verder is sim only vergelijken, afhankelijk van de behoefte van de gebruiker en de daarbij passende bundels. Als jij bijvoorbeeld geen of nauwelijks gebruik maakt van internet, maar je belt wel heel veel, dan heeft het dus geen enkele zin, om een bundel te nemen met onbeperkt internet.

Beste sim only-provider

Net zoals bij de keuze van je bundel, is ook het kiezen van je provider afhankelijk van je behoeften. De providers hebben naast hun verschillende aanbiedingen, ook verschil in service, internetsnelheid en verbruikskosten.

Telefoonabonnement sim only

Bij een sim only telefoonabonnement, kan je de bundel zelf samenstellen. Houd voordat je overstapt naar een sim only, bij wat en hoeveel jij gemiddeld in de maand verbruikt. Er zijn verschillende basis bundels, zoals sim only onbeperkt, sim only onbeperkt bellen en internet, sim only zonder internet, sim only alleen bellen en sim only internet, maar in principe zijn alle combinaties mogelijk.

Plaats een reactie